Profiel

Elevator pitch
Ik ben een veelzijdige IT professional met ervaring in veel IT rollen en branches. De afgelopen vijf jaar heb ik bijgedragen aan grote projecten voor grote bedrijven als business analist.
Mijn kracht is het snel doorgronden van bedrijfsprocessen en behoeften. Ik kan requirements vaststellen, helder verwoorden en helpen te prioriteren. Ik kan processen ontwerpen die gedragen worden door de organisatie. Als geautomatiseerde ondersteuning gewenst is, kan ik een oplossing formuleren (functioneel ontwerp) gebaseerd op eenvoud, efficiency en effectiviteit. Maar ook tijdens de realisatie en implementatie van software kan ik bijdragen: ik weet uit ervaring wat nodig is bij het bouwen van software en ik ken de valkuilen. Ik kan project teams aanvoeren of faciliteren richting de oplevering van het juiste product.

Kennis / Diploma’s
– IREB Certified Profession Requirements Engineer (Foundation, certificaat okt 2015)
– Lean Six Sigma – Green Belt (theorie, certificaat dec 2013)
– Professional Scrum Product Owner (certificaat jan 2013)
– Prince II Practitioner level (certificaat jun 2002)
– Unified Modeling Language (UML)
– Rational Unified Process (RUP)
– Entity Attribute Model (EAR)
– Data Flow Diagrams (DFD)
– Microsoft Office Suite
– Microsoft Visio
IREB CPRE
LSS
PSPOI
Prince 2

Ervaring
– 15+ jaar professionele IT ervaring
– Top 100 Nederlandse bedrijven, waaronder: Akzo Nobel, KPN, Volvo Financial Services, debitel, De Lotto
– Verschillende branches, zoals: overheid, telecom, automotive, chemie
– Diverse rollen: project manager, business analist, functioneel ontwerper en informatie analist.

Persoonlijk
Ik hou ervan mijn tanden in een flinke uitdaging te zetten. Hiervoor heb ik slechts een paar pointers nodig, vanuit daar vind ik zelfstandig mijn weg. Uiteraard zorg ik er wel voor dat we op de gewenste koers blijven door terugkoppelmomenten, zo frequent als nodig.
Ik kan binnen een project een meer theoretische, adviesmatige rol invullen. Ik fungeer dan als sparringspartner, advocaat van de duivel en kan de theorie met uw praktijk verbinden. Ik kan echter ook een meer uitvoerende rol binnen een project vervullen; ik sta graag met de voeten in de klei en laat me graag verantwoordelijk maken voor de oplevering van een (deel-)product.
Ik hecht aan relaties gebaseerd op vertrouwen en gezamenlijke doelen. kernwoorden die op mij van toepassing zijn: analytisch, doelgericht, toegewijd, creatief, integer. Het is mijn ambitie om verder te groeien in de richting van het ondersteunen en leiden van organisatieveranderingen. Hiertoe ga ik een cursus Lean Six Sigma volgen.

Meer…
Voor een compleet curriculum vitae, bel of mail me, zie Contactgegevens.
Je kunt me volgen via Twitter TwitterIk ben ook bekend bij LinkedIN LinkedInen Facebook LinkedIn